Deze diensten bieden wij aan

Notariskantoor Mirjam Bos

Belangrijke eigenschappen voor een notaris vind ik betrouwbaarheid, deskundigheid, interesse in mensen en betrokkenheid bij de maatschappij. Op deze manier oefen ik mijn vak uit. Cliënten omschrijven mij als: “een goede luisteraar met inlevingsvermogen, gericht op de vraag achter de vraag en zoekend naar praktische oplossingen.”

Ik vind het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn in mijn woon- en werkomgeving. Ik zit in het bestuur van plaatselijke stichtingen, ik sponsor (sport)verenigingen en andere projecten in de regio Midden Friesland en ben een actief deelnemer van een aantal businessclubs.

Als kantoor beheersen wij alle vakgebieden die het notariaat kent. Onderdeel daarvan is ook de stichting Koskea. Deze stichting helpt mensen hun (geld) zaken goed te beheren door middel van bewindvoering, mentorschap of curatele.

Elke maandagmiddag is er een gratis inloopspreekuur van één tot twee uur en elke donderdagavond is mijn kantoor geopend tot negen uur ’s avonds. Wij komen graag bij u thuis of op de zaak voor een bespreking of het tekenen van akten. Op kantoor spreken we Nederlands én Fries.

Met ingang van 1 januari 2018 gaat mijn kantoor een samenwerkingsverband aan met vier andere Friese notariskantoren met de naam Fides notarissen. Fides was in het oude Rome de godin van de trouw die verschillende tempels had, waarin verdragen bekrachtigd werden. Een toepasselijke naam voor een samenwerkingsverband met grote voordelen: veel specialismen, waarneming bij afwezigheid, versterking in plaats van concurrentie en de mogelijkheid om gezamenlijk grote opdrachten te kunnen aannemen.

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u