Onze mensen

We vinden verbinding tussen elkaar zo belangrijk. Om échte verbinding met elkaar te krijgen moeten we onszelf blootgeven, beide partijen. Wij gaan wel eerst: lees hier wie wij zijn, wat we het liefste doen en waar onze specialiteit ligt. Zo krijg je hopelijk een goed gevoel bij ons en ons kantoor. 


Mirjam Bos

Notaris

Met specialiteiten in familie- en erfrecht, mediation en estate-planning is Mirjam bijna van alle markten thuis. Afgestudeerd in 1997 en daarna veel werkervaring opgedaan als kandidaat-notaris. Op 1 juli 2008 is Mirjam benoemd tot notaris.. Het helpen van cliënten, op welk gebied dan ook, is het liefste wat ze doet. In haar vrije tijd mag ze graag wandelen, hardlopen, uiteten, naar de sauna gaan en genieten van een heerlijk glas wijn.

“Eerlijkheid duurt het langst”

0566 60 14 04
06 81 69 04 00
Mirjam Bos

Dajenne van Echtelt

Administrateur

Dajenne is als administrateur hét rekenwonder bij Notariskantoor Mirjam Bos en haalt het meeste plezier uit cijfermatige werkzaamheden. Na een afgeronde hbo-opleiding SPD Bedrijfsadministratie heeft ze bij een aantal accountantskantoren gewerkt. Via via kwam ze terecht bij Notariskantoor Mirjam Bos, dat ze een deskundig, betrokken en enthousiast kantoor vindt. In haar vrije tijd is ze graag in de tuin aan de slag, doet ze aan hardlopen en onderneemt ze graag activiteiten met haar gezin.  

0566 601404
Dajenne van Echtelt

Mark Kommerie

Register Notarisklerk

Mark heeft een opleiding gevolgd tot makelaar, maar is na zijn studie aan de slag gegaan in het bankwezen. Vervolgens is hij overgestapt naar het notariaat en besloot verder te leren, ondermeer door het volgen van modules in onroerend goed en ondernemingsrecht. Sinds 2014 versterkt hij het team van Notariskantoor Mirjam Bos, inmiddels als Register Notarisklerk. Mark haalt het meeste plezier uit een gestroomlijnde transactie met een specifiek juridisch advies als toegevoegde waarde.

0566 60 14 04
Mark Kommerie

Marieke van Eijk

Kandidaat-notaris

Als kandidaat-notaris houdt Marieke van Eijk zich voornamelijk bezig met zaken rondom familierecht en vervangt ze notaris Mirjam Bos bij haar afwezigheid. Het meeste plezier haalt ze uit de dossiers die niet-doorsnee zijn. “De dossiers waar het een en ander voor dient te worden uitgezocht.”

Naast haar interesse in het notariaat heeft ze al ook een andere grote passie. Al sinds haar jeugd doet Marieke geregeld mee aan zeilwedstrijden!

“Leef en geniet nu, plan niet alles voor later.”

0566 - 60 14 04
Marieke van Eijk

Anne Veldhuizen-Hokwerda

Notarieel secretaresse

De eerste die je spreekt als je bij Notariskantoor Mirjam Bos langs komt of belt is Anne Veldhuizen-Hokwerda. De eerste indruk vindt ze heel belangrijk, ze biedt je dan ook altijd een glimlach of een luisterend oor. Anne haalt het meeste plezier uit het samen ervoor zorgen dat alles goed wordt afgehandeld. Het team van Notariskantoor Mirjam Bos omschrijft ze dan ook als een mooie groep mensen, die elkaar aanvullen waar nodig is. “Samen staan we sterk!” 

Niet denken in problemen, maar in oplossingen.

0566-601404
Anne Veldhuizen-Hokwerda

Kayleigh Blom

Notarieel medewerker

Wat begon als een stage bij Notariskantoor Mirjam Bos voor haar opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening, groeide uit tot een baan waar Kayleigh dagelijks haar enthousiasme in kwijt kan. Als notarieel medewerker houdt ze zich bezig met het maken van akten, maar kun je haar ook regelmatig treffen bij de balie. Die afwisseling in haar werkzaamheden zorgt ervoor dat Kayleigh met veel plezier bij Notariskantoor Mirjam werkt. Ook in haar vrije tijd is Kayleigh ondernemend. Je kunt haar blij maken met weekendjes weg, een dagje shoppen, lekker uiteten of een gezellig potje poolen.

“Altijd blijven lachen!”

0566 601404
Kayleigh Blom

Sjoerdtje van Kammen

Notarieel medewerker

Met kennis van drie verschillende vakgebieden én automatisering is Sjoerdtje een echte allrounder in het notariskantoor. Na haar opleiding is ze in het notariaat bij verschillende notariskantoren gaan werken voordat ze in 2012 bij Notariskantoor Mirjam Bos kwam. Het meeste plezier haalt ze uit tevreden klanten na afronding van het dossier. In haar vrije tijd gaat Sjoerdtje graag wandelen met haar beagle, uiteten en tijd doorbrengen met haar gezin.

0566 601404
Sjoerdtje van Kammen

Tamara van Oostveen

Notarieel Medewerker Familierecht

Tamara is bij Notariskantoor Mirjam Bos blijven plakken na een succesvolle stageperiode. Ze studeerde af van de opleiding HBO Rechten en inmiddels heeft ze ook een master aan de RUG afgerond. Gelukkig is ze nog lang niet uitgekeken bij notariskantoor Mirjam Bos. Er hangt volgens haar een prettige werksfeer met een grote mate van vertrouwen. Het meeste plezier haalt ze uit het opstellen van levenstestamenten en legaliseren van volmachten. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om creatief bezig te zijn.

“Als je het niet probeert, dan lukt het ook niet.”

0566 601404
Tamara van Oostveen

Jantien Scholten

Notarieel medewerker Familierecht

Jantien had altijd al interesse in ‘rechten’ en besloot een cursus privaat recht te volgen om meer kennis te krijgen. Ze stopte met haar HRM-functie en ging verder op het gebied van familierecht. Nu werkt ze bij het, volgens haar, leukste notariskantoor van Friesland! Een betrokken en oprecht team, met elke dag 100% inzet. In haar vrije tijd onderneemt Jantien het liefst leuke dingen met het gezin of geniet ze van haar grootste hobby: zeilen.

“Wees trots op wat je hebt en geniet elke dag van de kleine dingen”

0566 601404
Jantien Scholten

Marrit van der Wolf

Notarieel medewerker familierecht

Marrit combineert haar functie als Notarieel medewerker familierecht bij ons, met het volgen van de master notarieel recht aan de RUG. Ze haalt het meeste plezier uit het verbreden van haar kennis door verschillende soorten akten te behandelen en het klantcontact via de balie of de telefoon. Notariskantoor Mirjam Bos is volgens Marrit erg krachtig door de variatie, maar ook behulpzaam en meedenkend. In haar vrije tijd wandelt en kookt ze graag of brengt ze tijd door met familie en vrienden.

“Geen woorden, maar daden”

0566 601404
Marrit van der Wolf

Merte Spoelstra

Administratief medewerker

Als jongste van het team houdt Merte zich bezig met het maken van levenstestamenten en verklaringen van erfrecht, maar zit ze ook regelmatig achter de balie. Die variantie in de werkzaamheden zorgt dat Merte met veel plezier voor Notariskantoor Mirjam Bos werkt. Ze omschrijft het notariskantoor als een kantoor met veel persoonlijk contact, samenwerking en vooral gezelligheid. En die gezelligheid? Die zet ze graag door in haar vrije tijd. Zo geniet zij het meest van dingen ondernemen met haar vrienden.

“Alles komt altijd goed”

0566 - 60 14 04
Merte Spoelstra