Hypotheek

Bij het kopen van je droomhuis komt er vaak een hypotheek bij kijken. Vroeger kwam de notaris pas in beeld bij het einde van het koopproces, om de akte te passeren. Maar klop ook eens vanaf het begin aan bij ons aan. We kunnen je adviseren, behoeden voor valkuilen en werk uit handen nemen.

Hypotheekakte
Bij het kopen van een huis met een hypotheek wordt het huis als onderpand aan de financierder gegeven. Wij zorgen voor het opstellen van de hypotheekakte en voor de financiële afwikkeling van de overdracht. Na het passeren van de akte, ontvang je een afschrift van de akte. Wij zorgen er ook voor dat alle instanties op de hoogte worden gesteld van de hypotheek.

Het is mogelijk om je huidige hypotheek over te sluiten naar een andere financierder, dit mag ook een particulier zijn of je eigen B.V. Naast je hypotheekverstrekker hebben wij ook antwoord op al je vragen over de hypotheek.

Wil je meer weten over de hypotheekakte en de bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan en wij informeren je graag over de werkwijze, de kosten en overige informatie.

Op zoek naar advies?

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies. Daar zijn we voor. Wil je alles weten over hypotheken? Bel ons of kom eens langs op ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 13.00 tot 14.00 uur.

Neem contact op


Heb je nog vragen? 

Wij staan graag voor je klaar! Je kan via verschillende manieren contact met ons opnemen. Zoek vooral de manier uit waar jij je prettig bij voelt. Wij zijn op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur bereikbaar en proberen natuurlijk altijd zo snel mogelijk te helpen. 

 

Heb je een korte vraag? Stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij proberen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Heb je een complexe vraag? Stuur ons een mail met alle gegevens, zodat we je snel en gemakkelijk kunnen helpen.


Wil je ons persoonlijk spreken of snel geholpen worden? Dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur.