Dag van de scheiding: gratis advies op vrijdag 11 september

Elk jaar wordt op de tweede vrijdag van september de ‘Dag van de Scheiding’ georganiseerd door de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Dit jaar wordt het alweer voor de tiende keer georganiseerd. Deze dag is bedoeld om geïnteresseerden informatie over echtscheidingen te verstrekken. 

Uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Dit was voor vFas de aanleiding om hiervoor een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex)-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.  

Gratis advies
Op vrijdag 11 september van 13.00 tot 15.00 uur geven wij gratis advies aan iedereen die overweegt te gaan scheiden. Heb je vragen over alimentatie, scheiden met kinderen, het gezamenlijke eigen huis of over de algehele procedure? Wij zitten voor je klaar om informatie te verstekken of advies te geven. Tijdens dit gesprek wordt een persoonlijk stappenplan opgesteld en ontvang je bovendien een kostenopgave van de gehele scheidingsprocedure, inclusief de akte van verdeling en mogelijke nieuwe testamenten. Wil je liever een afspraak maken voor een andere dag? Neem dan even contact met ons op. 

 
Button