Even voorstellen: Mr Margreet Mook

Sinds dit jaar hebben we een nieuw gezicht binnen ons kantoor. Margreet Mook is vervangend notaris en vervangt regelmatig notaris Mirjam Bos als zij afwezig is of als er extra inzet van kennis of werkkracht nodig is. De kans dat je Margreet tegenkomt is dus aanwezig en daarom stellen wij haar graag even aan je voor. 

Margreet Mook werkt al ruim 25 jaar in het notariaat en is dus ruim ervaren. Haar eigen kantoor MOOK de Notaris in Surhuisterveen heeft ze in 2020 overgedragen aan haar opvolgers. "Na 20 jaar op hetzelfde kantoor hetzelfde publiek te hebben bediend had ik behoefte aan meer flexibiliteit en variatie”, vertelt Margreet. “Ik ben nu aan de slag gegaan als freelance notaris waardoor ik heel afwisselend en uitdagend werk heb. Elk notariskantoor waar ik een notaris vervang of bijspring is weer anders en dat maakt het zo leuk om flexnotaris te zijn!” 

“Ik vind Notariskantoor Mirjam Bos laagdrempelig en er heerst een ‘doe maar gewoon’ mentaliteit. Ik haal veel plezier uit het contact met de klanten en het adviseren op maat. Iedereen heeft weer andere omstandigheden of behoeftes en daar spring ik dan op in. Ik ben specialist in ondernemingsrecht maar ook een allrounder. Je kunt mij tegenkomen bij ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goed.” 

Margreet is wekelijks aanwezig bij Notariskantoor Mirjam Bos, en springt dus regelmatig bij. Via kantoor is ze altijd te bereiken. Op de vraag: heb je nog een boodschap aan iedereen die jou tegen kan komen, antwoordt Margreet: “Pluk de dag!” 

 
Button