Klantervaring van Gertjan Tissink

“Afgelopen november maakten wij een oversteek op de Atlantische Oceaan. Je hebt dan veel tijd om na te denken over later en tot bezinning te komen. Je zit over de zee te kijken en mijmert een beetje: ‘Mijn kinderen zitten thuis, wat nou als hier we verzuipen?’”, vertelt Gertjan Tissink uit Terhorne. “We hebben ons toen voorgenomen om levenstestamenten op te stellen en onze testamenten up te daten.”

 “Bij terugkomst heb ik meteen Notariskantoor Mirjam Bos gebeld. Ik kende Mirjam van de Lions Oostergoo waar we samen bij hebben gezeten. Toen ik hier tien jaar geleden kwam wonen, werkte ik voor mezelf. Ik wilde wel wat mensen leren kennen en ben daarom onderdeel van Lions Oostergoo geworden”, legt Gertjan uit. “Ik kende Mirjam dus wel, maar dit was de eerste keer dat ik echt direct te maken had met het notariskantoor. Mijn ervaringen met notarissen is dat het meestal wat stoffige mensen zijn, maar dat is Mirjam totaal niet!”

 “Het levenstestament was wel belangrijk voor me. Mijn vader en moeder hebben beide alzheimer gehad. Bij mijn vader moesten we op een laat stadium de boel nog regelen. Ik heb toen geroepen: dat gaat mij niet gebeuren”, vertelt Gertjan. “Ik wil mijn kinderen daar later niet mee belasten en heb ze daarom nu overal voor gemachtigd. Daar is het levenstestament voor. Ze weten er van en hebben ook een kopie. Ik vind het fijn dat het nu zo geregeld is!”

 “Ik heb het proces heel erg prettig ervaren. Zakelijk en efficiënt, maar ze heeft ook heel goed advies gegeven. Vooral bij het opstellen van het levenstestament heb je veel vragen met ‘wat als…?’. Bij heel veel dingen sta je helemaal niet stil. Ze zijn een kundig, to the point en vriendelijk kantoor. Juist ook heel modern en niet stoffig. Ik zou Notariskantoor Mirjam Bos zeker aanraden en heb dat onlangs ook al gedaan. Mijn schoonzus heeft op mijn aanraden ook contact gezocht!”


 
Button