Klantervaring van Loes Rijpma

“In deze huizenmarktgekte was het fijn om tijdens onze eerste ervaring met een het kopen van een huis, een notaris te treffen die alles rustig en begrijpbaar aan ons uitlegt”, vertelt Loes Rijpma. “Ik dacht altijd dat notarissen heel zakelijk waren, maar dat is bij Notariskantoor Mirjam Bos niet zo. Het is heel toegankelijk en menselijk!” 

Loes kocht samen met haar vriend Hjalmar een huis in Giekerk in het voorjaar van 2021. “We zaten midden in die huizenmarktgekte en gelukkig hadden we een aankoopmakelaar bij de hand genomen. Hij heeft ons goed geholpen bij het vinden van het juiste huis. Toen dat eenmaal zover was, moesten we opzoek naar een notaris. Die keuze was snel gemaakt. Hjalmar kent Mirjam van Notariskantoor Mirjam Bos via het werk en we hoorden alleen maar goede verhalen. We dachten daar moeten we zijn!” 

“We hebben de akte van levering en hypotheekakte door Mirjam laten verzorgen, maar ook hebben we meteen ons samenlevingscontract geregeld. We kregen vanaf het begin inzicht in ons eigen online dossier en konden zo gemakkelijk de voortgang van het proces bekijken. Elke keer als er weer een update was, kregen we daar een melding van. Je moet zoveel regelen bij het kopen van een huis en vooral als het je eerste keer is, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zo’n voortgang is dan heel fijn om te hebben, dat stelt je gerust. En mochten we nog vragen hebben, dan konden we altijd even bellen. Het was heel toegankelijk om nog een (in onze ogen ‘domme’) vraag te stellen.” 

“Als je menselijk contact wil én voor de eerste keer een huis koopt, dan raden wij zeker Notariskantoor Mirjam Bos aan, maar anders ook hoor”, lacht Loes. “Het is heel toegankelijk en fijn contact, precies wat ik nodig had in dit proces. Het is allemaal nieuw, je zit in spanning of de financiering wel rondkomt en dan moet je ook nog heel veel regelen. Gelukkig was daar Mirjam. Ze neemt je bij de hand en legt alles heel rustig uit. Dat is heel fijn, want je tekent toch voor een grote schuld en als je dan het gevoel hebt dat het geen zuivere koffie is, dan zit je daar niet fijn. Gelukkig was dat niet zo, wij hebben dit proces als heel prettig ervaren en als we het over moeten doen zouden we weer voor Notariskantoor Mirjam Bos kiezen!” 


"Het is nieuw, je zit in spanning of alles wel goed komt en dan is daar Mirjam: ze neemt je bij de hand." 
Button