Klantervaring van Simon Bijker

“Elke situatie is weer anders. Het samenlevingscontract en de testamenten zijn op ons leven, onze verwachtingen en onze wensen geschreven”, vertelt Simon Bijker uit Lelystad. “Zo’n drie jaar geleden hebben wij deze documenten laten opstellen bij Notariskantoor Mirjam Bos en dit jaar ben ik zelfs teruggegaan voor het oversluiten van de hypotheek.” 

 “Ik ken Mirjam van vroeger. Onze families kennen elkaar goed vanuit het dorp waar ze woonden en ’s zomers was ik daar veel te vinden. Toen de tijd van Facebook in kwam en ik weer in contact kwam met Mirjam zag ik dat ze notaris was geworden en een eigen kantoor had. Eerder heb ik alleen plaatselijke notarissen gehad”, legt Simon uit. “Mijn ouders zaten ook bij die notaris en daarom was het toen een logische keuze. Nu ben ik blij dat ik deze zaken bij Mirjam heb ondergebracht!”

“Wij zijn een samengesteld gezin met vijf kinderen. Er komt wel wat meer bij kijken dan de standaard testamenten. Mirjam heeft ons heel goed begeleid en advies gegeven in waar we allemaal aan moeten gaan denken, waar je normaal eigenlijk niet aan denkt. Wij zitten bijvoorbeeld ook met ex-partners, het is belangrijk om hierover ook keuzes te maken. Wat wij vooral hebben ervaren is dat je met open ogen keuzes en stappen gaat maken en niet met een roze bril op. Want als je de stap gaat zetten om te samenwonen, is dat vooral heel veel vreugde en plezier. Maar met een samenlevingscontract moet je juist gaan nadenken: wat als het niet meer gaat? Je wordt hiermee geconfronteerd, maar dan heb je het wel juist geregeld. Tijdens het uit elkaar gaan maak je deze keuzes niet meer zo gemakkelijk.” 

 “Ik zou Notariskantoor Mirjam Bos omschrijven als professioneel, heel behulpzaam en meedenkend. Of ik haar zou aanbevelen? Zeker weten! Wij hebben het heel positief ervaren eigenlijk! Ze is open en ze trekt geen partij. De klik is natuurlijk ook wel belangrijk. Als het heel zakelijk is, denk ik sneller: volgende keer kijk ik weer om mij heen en blijf ik niet trouw. Maar trouw blijf ik wel aan Notariskantoor Mirjam Bos!”


 
Button