Klantverhaal van Sander Oosterhaven

Grootste plannen, dat is wat Sander Oosterhaven samen met zijn vrouw Marieke van der Haar heeft. “We willen volgend jaar bij ons huis gaan bijbouwen. Het schuurtje gaat plat. Daar komt een Zweeds huisje voor terug met een mooie veranda eromheen. Een soort gastenverblijf”, vertelt Sander Oosterhaven.

Om deze plannen tot uiting te laten komen, moest eerst het één en ander geregeld worden. “We zijn naar notaris Mirjam toegestapt omdat we een andere hypotheek zijn aangegaan. We hebben onze hypotheek vergroot zodat we volgend jaar kunnen bijbouwen. We kenden notariskantoor Mirjam Bos al van de vorige keer toen we de eerste hypotheek op dit huis afsloten. Dat is ons toen goed bevallen, vandaar dat we nu weer naar notariskantoor Mirjam Bos zijn toegegaan.”

“Wij zijn erg goed geholpen door notariskantoor Mirjam Bos. Ze waren erg adequaat in de communicatie. Daardoor was het duidelijk wat ze van ons nodig hadden. Wij hebben er geen kaas van gegeten en er komt allemaal terminologie je kant op waar je helemaal niks van weet. Dat hebben ze heel netjes gedaan. We wisten waar het over ging en we wisten wat we allemaal moeten aanleveren. Daardoor verliep het allemaal heel soepel. Daarnaast waren ze goed bereikbaar. Als we dingen niet snapten konden we bellen en kregen we eigenlijk ook direct antwoord.”

Of ze notariskantoor zouden aanraden aan anderen? “Ja, absoluut”, stelt Sander. “Het is een integer notariskantoor dat erg vakbekwaam is. Ze weten waar het overgaat en je kunt zien dat ze het vaker doen. We zijn gewoon heel goed geholpen. Niet meer, niet minder.”

“Voor de dingen die we niet snapten, konden we ook bellen en dan kregen we eigenlijk ook direct antwoord.”

 
Button