Laat je testament checken op 18 juni 2021

Is jouw testament nog up-to-date of spelen er gevoeligheden waarvan je niet precies weet hoe daar mee om te gaan? Wij doen op vrijdag 18 juni mee aan de Testamentcheckdag van EPN. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en laat je testament checken. 

Tijdens de testamentcheckdag kijken wij graag naar de volledigheid van je testament en of alle zaken die hierin staan beschreven nog relevant zijn. Wij adviseren om minimaal één keer in de vijf jaar om je testament te checken. Ben je vrijdag 18 juni niet in de gelegenheid om langs te komen? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken op een ander moment. Je bent altijd bij ons welkom, zodat dat wij vrijblijvend je testament checken.

Up-to-date? Hoezo?
Het leven verandert snel. Waarschijnlijk ben je jaren geleden getrouwd en heb je testamenten laten opmaken of heb je bij het kopen van je woning testamenten laten opmaken. In die tijd kan ontzettend veel gebeurd zijn. Weet je nog wel wat er precies in je testament staat? Weet je bijvoorbeeld wat met je vermogen gebeurt als jij overlijdt? Weet je wie de voogdij en bewind over jouw kinderen krijgt? 

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je het allemaal niet meer zo goed weet. Juist daarom: laat je testament checken. Zodat je weer een testament hebt, die bij je past. Alle gebeurtenissen die jouw leven en situatie hebben veranderd, kunnen ook gevolgen hebben voor je testament. En niet alleen de veranderingen in je leven, maar ook wijzigingen in de wet kunnen aanpassingen voor je testament met zich meebrengen. 

Je bent van harte welkom!
Laat dus je testament checken, zodat je weer een actueel en up-to-date testement hebt. Natuurlijk kan dat altijd vrijblijvend. Mocht je nog advies willen over het opstellen van een testament? Dan kun je ook bij ons langs komen op Testamentcheckdag (18 juni) of maak een afspraak. 

 De Testamentcheckdag is onderdeel van de Dag van het Erfrecht, een initiatief van EPN, VEAN, vFAS en VMN.

Maak een afspraak

Kun je 18 juni niet langs komen op Testamentcheckdag? Maak dan gemakkelijk een afspraak met ons om op een andere dag langs te komen. 

Neem contact op

 
Button