Vacature: Receptionist(e)

Wij zijn per direct op zoek naar een receptionist(e) voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van familierecht. Je bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt.

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

·       Beantwoorden van telefoontjes en e-mails en het ontvangen van cliënten.

·       Verzorgen van de binnenkomende post.

·       Bijhouden van de binnenkomende mail.

·       Beheren van de agenda van  en het inplannen van afspraken.

·       Verzorgen van correspondentie, zoals brieven, e-mails en notities.

·       Het aanmaken van dossiers

·       Voorbereiden van juridische documenten.

·       Zelfstandig verzorgen van legalisaties. 

·       Inschrijven en registreren van documenten bij de daarvoor bestemde notariële registers.

·       Archiveren van juridische documenten en dossiers.

·       Ondersteunen van andere leden van het notariële team waar nodig.

·       Mede ondersteunen van het (huishoudelijke) reilen en zeilen binnen het kantoor.

Mocht je nog niet op alle genoemde punten ervaring hebben, maar sta je er wel voor open om je verder te ontwikkelen? Ook dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

De functie is voor 24-40 uur voor bepaalde tijd. Mocht de samenwerking vanuit beide kanten bevallen, is er een mogelijkheid om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd.

Receptionist(e) Familierecht | Notariskantoor Mirjam Bos

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een MBO of HBO opleiding die (bij voorkeur) ervaring heeft in het notariaat. Je bent dienstverlenend en kunt nauwkeurig werken. Je houdt van afwisseling en kunt goed schakelen. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Beheersing van de Friese taal is een grote pré.

Je vindt het leuk om in een klein, hecht team te werken in een informele sfeer. Ook starters op de arbeidsmarkt worden uitgenodigd om te solliciteren.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken in een enthousiast team waar hard wordt gewerkt. We zijn geen doorsnee notariskantoor waar mannen in pak werken. Bij ons kun je jezelf zijn en zoeken we de verbinding met de cliënten en met elkaar. Een team dat met passie werkt en cliënten graag helpt.

Kijk vooral even op onze website om een indruk te krijgen van ons kantoor en ons team. Denk je dat je bij ons past en lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Zat je al een tijdje in dubio dat je misschien ergens anders wilt werken? Dan is dit het juiste moment om bij ons te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is uiteraard minimaal marktconform. De functie is voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Ons karakteristieke pand in Grou biedt een fijne en authentieke werkplek met alle voorzieningen in de directe omgeving. Er is een gratis parkeerplaats (voor medewerkers) bij kantoor, het bus/treinstation (halte Grou/Jirnsum) is op loopafstand.

Contact

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact op met Marieke van Eijk op nummer 0566-601404

Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatiebrief naar marieke@notarismirjam.nl

 
Button