Tip voor de feestdagen: Kaartspel 'Goed Geregeld' voor koppels

Heb jij een broer, zus, neef, nicht of vrienden die onlangs zijn gaan samenwonen en je weet niet wat je hen cadeau moet geven? Woonaccessoires is te afhankelijk van smaak en een cadeaubon van de Intratuin krijgen ze ook al genoeg. Denk ook eens aan ons kaartspel ‘Goed Geregeld’ voor koppels. Dit kaartspel is bedoeld om onderwerpen als samenleven, overlijden, woning & financiën en uit elkaar gaan bespreekbaar te maken. Zo heb je een uniek én waardevol cadeau! 

Wist je dat veel stellen samenwonen zonder samenlevingscontract? Dit betekent dat er nergens geregistreerd staat dat jij en je partner een koppel zijn. Stel de één overlijdt, dan krijgt de ander niets. Je wil er niet vanuit gaan, maar als er iemand overlijdt of als jullie uit elkaar gaan. Hoe hebben jullie het dan geregeld? Dit zijn gesprekken die je niet even tijdens het avondeten met elkaar hebt, maar wel heel belangrijk zijn om te voeren. Met dit kaartspel wil Notariskantoor Mirjam Bos een moment creëren waarbij je samen op een laagdrempelige en gezellige manier deze belangrijke zaken met elkaar kunt overleggen en bespreken. De serieuze zaken komen aan bod, maar er worden tussendoor ook leuke, grappige vragen gesteld.  

Heb jij wel eens nagedacht over wat er met jouw social media moet gebeuren als je overlijdt? Of hoeveel jullie gezamenlijk willen uitgeven aan vakanties? Of als jullie uit elkaar gaan, van wie zijn welke spullen? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van vragen die je tegen kunt komen in het kaartspel. Naast vragen zijn er ook informatiekaartjes toegevoegd. Hierop wordt uitleg gegeven over moeilijke begrippen of tips gegeven over hoe je iets kan aanpakken.

Extra leuk: bij aankoop van het kaartspel, 10% korting op het afsluiten van een samenlevingscontract
Om de feestdagen nog mooier te maken, geven wij bij aankoop van het kaartspel 10% korting op het afsluiten van een samenlevingscontract. Zo heb je het écht goed geregeld en kun je zorgeloos het nieuwe jaar in! 

 
Button