U kunt hier snel en eenvoudig uw zaken regelen

Bent u een verklaring van erfrecht nodig of gaat u binnenkort samenwonen?

Woont u samen of gaat u binnenkort samenwonen? En bent u ongehuwd en niet als partner geregistreerd? Dan is het verstandig om een samenlevingscontract op te stellen.

Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van het aanvaarden of verwerpen van een nalatenschap en de gevolgen van die keuze? Op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een aanvraag doen.

Verklaring van erfrecht

We adviseren u graag over de mogelijkheden van aanvaarden of verwerpen van een nalatenschap en de gevolgen van die keuze.Een verklaring van erfrecht is een notariële akte

waar de gegevens van de overledene in staan vermeld, of er een testament is, wie de erfgenamen zijn en wie bevoegd is om alles voor de afwikkeling van de nalatenschap te regelen.

Verklaring van Erfrecht

In deze brochure wordt uitgelegd wat u allemaal in een koopcontract kunt opnemen en waar u om moet denken. Daarnaast treft u informatie aan over een hypotheek en met welke kosten u rekening moet houden.

Verklaring van Erfrecht aanvragen

Samenlevingscontract aanvragen

Woont u samen of gaat u binnenkort samenwonen? En bent u ongehuwd en niet als partner geregistreerd? Dan is het verstandig om een samenlevingscontract op te stellen. U kunt nu online een samenlevingscontract aanvragen.

U vult eenvoudig ons online formulier in. Wij beoordelen of het samenlevingscontract voor u passend is en nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Aanvraag samenlevingscontract

In het samenlevingscontract maakt u afspraken over (onder andere): Hoe u de kosten van de huishouding verdeeld, of u elkaar aanwijst voor het partnerpensioen, er kan een zogenaamd verblijvingsbeding worden opgenomen zodat goederen die van u gezamenlijk zijn na overlijden van de ene partner aan de andere partner toekomen.

Samenlevingscontract aanvraag doen

Opzoek naar andere informatie?